Jag heter Evelina, bor i Stockholm tillsammans med mamma, pappa, syster, en gerbil och en ödla (inte i samma bur, dock). Jag har fullt upp med skola, vänner och andra saker som man behöver. Jag försöker att prestera så bra jag kan, men fortfarande ta hand om mig själv. Det fungerar lite sådär, men hittills är jag nöjd med mitt liv och har kommit till insikt att man inte kan göra bättre än sitt bästa.

Om jag fick ta med mig tre saker till en öde ö skulle det nog vara två smarta människor och ett flygplan så att vi kan flyga hem. Jag önskar att jag kunde svara något coolt på vilken bok som är min favorit, men det blir nog i alla fall alla Harry Potter-böcker. Världens bästatv-serie är utan tvekan Twin Peaks. Fråga mig inte vilken film jag tycker bäst om, de är så många.

När jag skapade den här hemsidan för en ganska kort evighet sedan tyckte jag att det behövdes en till recensionsfylld hemsida, men jag förstod snart att det istället kunde vara en utmärkt plattform för mina fotografier. Jag använder en Canon EOS 500D och brukar låna lite olika objektiv från min pappa när det behövs. I höstas hade fotografi blivit ett så stort intresse att jag började på en Estetisk linje med foto-inriktning. På skoltid använder jag en Nikon D5100.
De flesta av mina inlägg innehåller minst en bild.

Jag är inte speciellt musikalisk, men jag har ändå en gitarr och även om jag inte är bäst på att spela så behöver jag ett dagligt intag av bra musik. Under kategorin Musik finns inlägg som tar upp min nuvarande och föregående musiksmak.
Jag har nyligen även blivit intresserad av bilar. Vilken som är min favorit varierar, men den ska vara snabb och jag håller tummarna för att det i framtiden finns bilar som nästintill inte påverkar miljön. Om inte ska jag uppfinna en.

Här kommer en liten text som jag skrev för drygt ett år sedan, och det verkar som om några tyckte om den så därför tyckte jag att den förtjänade att stå kvar.

Jag är fröken mittemellan och lagom
Håret är inte vågigt och inte helt rakt
Ögonen inte gröna eller blå
Varken eller, någonstans mitt i mellan

Inte jättepopulär, inte supertöntig (fast kanske mer det sistnämnda)
Aldrig charmigt positiv eller mystiskt negativ
Inte sjukligt blyg eller överdrivet social
Jag är inte häpnadsväckande dålig eller duktig
På någonting
Någonsin
Säg hej till fröken mittemellan och lagom

Annonser
4 comments
 1. lifesdesire said:

  lagom är bäst!…fin dikt 🙂

 2. camarine said:

  Åh. Fast jag håller inte med dig; du är ofantligt söt och världens bästa kompis.
  (vad jag är smäktande)

 3. Aylin said:

 4. Hanna said:

  Fin dikt alltså, känner igen mig lite i den….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: