Sri Lanka #2

Så där – Dags för andra delen av vår resa när vi ville upptäcka naturen lite mer. Vi åkte som sagt söderut för att åka lite safari i vad vi senare skulle förstå en väldigt, väldigt illa medfaren jeep. Men det var bara att hålla sig fast för brinnande livet och försöka byta objektiv så gott det gick i den skumpiga bilen.

Det finns seriöst påfåglar överallt i Sri Lanka. Överallt!

Av alla djur man kan tänkas stöta på i detta land är Makaken förmodligen den jag är räddast för. Alla andra har liksom vett nog att inte attackera en fem gånger så stor varelse.

Jag inser att man kan tro att bara för att det inte syns några andra människor i några av bilderna, så betyder det att vi var i princip ensamma ute i vildmarken. Tänk igen!

Den här kön var för att se leoparden – På kanske hundra meters håll. Bilden ni såg var både beskuren och tagen med ett teleobjektiv. Kanske borde man sadla om till dokumentärfotograf istället…?

Å herre vad mycket bilder det blev! Resten av bilderna togs under de dagar vi slappade och gjorde enstaka utflykter, men de får du se nästa gång, såhär kan det ju inte fortsätta!

Pssst! Jag publicerar vissa av bilderna i förväg på min tumblr.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: