Ny Årstid & Ny Spellista

Jaha, nu var det sommar igen! April är snart slut, och då förväntar jag mig att detta irriterande växlande mellan årstider upphör… Så länge det är sommar.

När jag kom hem satte jag mig på balkongen med lite fika och en bok. Jag hörde fiskmåsarna skrika och kastade en orolig blick på mitt mellanmål. Det är synd att fiskmåsar inte tar hänsyn till lappar som berättar om vem som äger måltiden de siktat in sig på, kanske dels för att de inte kan läsa… Vad jag vet.
Jag fortsatte att läsa tills jag upttäckte att jag krupit ihop till en liten boll med händerna i fickorna och höll i boken med armbågarna samt huttrade för att det började bli så kallt. Då sprang jag in till vardagsrummet och tittade på film istället.

Nu har jag även gjort en ny spellista som jag kallar Sånna där låtar man bara får lust att lyssna på. Det är precis sånna där låtar som, i alla fall jag, bara helt random får lust att lyssna på. Det som gör denna spellista så fruktansvärt (not) speciell är att den är grön 😉 Jag vet att ohyggligt många av låtarna är tagna från min Get Happy-spellista, jag hoppas att du kan leva med det. Båda listorna uppdateras då och då. Observera att det som vanligt är ytterst nödvändigt att du har tjänsten Spotify installerat på din dator.

See You Soon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: