The Fall +++++

Drama
Engelskt the fall

Filmen handlar om Alexandria, en liten flicka som hamnar på sjukhus efter att ha brutit armen. Efter att ha gått på en liten upptäcktsfärd hittar hon stuntmannen Roy som brutit ryggen och blivit förlamad från midjan och nedåt.
Roy börjar berätta en historia för Alexandria, en improviserad historia om fem män som gått ihop för att göra slut på den elake Guvenör Odius. Alexandra använder människor som hon ser på sjukhuset som karaktärerna och måste nästan se den här filmen fler gånger för att upptäcka alla sammanband mellan sagan och verkligheten.

Den här filmen är otroligt konstnärligt gjord och enligt mig en av de bästa jag har sett på länge. Jag grät flera gånger eftersom man känner för både Roy och Alexandria. Det är helt otroligt hur bra den lilla tjejen spelar, antingen är hon en naturbegåvning eller så är allt verkligen äkta, jag får inte riktigt ihop det!
Passar bra nästan alltid, man får själv välja hur man vill se den. För den som helst bara vilj svepas med och kanske inte tänka övermycket, men också för den som gärna vill lista ut sammanhang och se alla detaljer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: