Harry Potter and the Half-Blood Prince +++

Fantacy
Eng. tal

Baserad på den sjätte boken i Harry Potter-serien.
I den här boken har Harry äntligen fått bevis för att han och Dumbledore faktiskt hade rätt i att Lord Voldermort var tillbaka. Harry får låna en begagnad bok i trolldryckskonst, och han märker tidigt att den förra ägaren av boken, som går under pseudonymen Halvblodsprinsen, har klottrat tips i marginalen. Inte nog med det, tipsen visar sig användbara och snart har Harry funnit en ny hobby: Lusläsa anmärkningar av Halvblodsprinsen.
Det är också i den här boken som Hermione förstår att hon hade starkare känslor för Ron Weasley än hon trott tidigare, och Harry för Ginny, Rons lillasyster.

Jag kom till biografen utan några förväntnigar alls, vilket jag tror var bra. Filmen var betydligt bättre än jag hade väntat mig, även om filmerna mer och mer skiljer sig från böckerna. Alla spelar väldigt bra, även om de börjar bli lite för gamla för att passa in i karaktärerna. Den här filmen är inte heller så mörk som förra, som man blev helt deppig av. Se inte den här filmen för att den ska likna boken, se den som en egen film istället.

Annonser
1 comment
  1. Aylin said:

    Nej, evelini, den var sämst. Seriöst. Jag kom dit med FÖR höga förväntningar och gick därifrån muttrandes om bortkastade pengar -_-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: